Om oss

Om oss

Välkommen till Dhamaka, där autentiska smaker, traditionella recept och en avslappnad atmosfär förenas för att skapa en inkluderande matupplevelse.

Beläget i Hammarby sjöstad är vår indiska restaurang en hyllning till Indiens rika kulinariska arv och erbjuder en resa genom landets mångfaldiga och livfulla smaker.

På Dhamaka är vi stolta över att servera autentisk indisk mat som hyllar sekelgamla traditioner. Våra skickliga kockar har ärvt sin kulinariska expertis från tidigare generationer.

Kliv in i vår välkomnande lokal och du kommer omedelbart känna dig som hemma. Vår inbjudande atmosfär är utformad för att skapa en känsla av avslappning och värme.

Utöver vårt kulinariska utbud finns vårt kunniga och uppmärksamma personal här för att guida dig genom din matupplevelse. Oavsett om du är en erfaren kännare av indisk mat eller en förstagångsutforskare är vårt team passionerade över att dela med sig av sin expertis och vägleda dig mot den perfekta rätten som kommer att kittla dina smaklökar och få dig att vilja ha mer.